Ontvang je deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie


Fresh! Home Collection
Fresh HomeFresh FashionFresh outlet


Beste Klant,

Moederdag, een dag waarop je als liefste moeder van de hele wereld verwend wordt, niets (nou ja, bijna niets) hoeft te doen, een heerlijke relax dag... Met een relaxt outfit houd je dat gevoel nog even vast. Bijvoorbeeld met deze heerlijke sweat-shirts:

ITEKE heeft een bouclé structuur: ze is er in Forest Green en in Aubergine.  
SEDA in Kohl en in Chalk hebben een hippe print.
SEDA in Shadow heeft de stoere Cold Dye wassing voor de vintage look.Sweat 'SEDA' colour Shadow Sweat 'SEDA' colour ChalkSweat 'SEDA' colour KohlSweat 'ITEKE' colour AubergineSweat 'ITEKE' colour Forest Green

Ze waren al afgeprijsd naar € 30,- (Seda) respectievelijk € 35,- (Iteke), want oudere collectie, maar nog wel helemaal up-to-date, maar voor moederdag krijg je er nog een extra korting van € 5,- resp. € 10,-  
Dus voor € 25,- heb jij zo'n heerlijk relaxte sweater waar je nog lang plezier van hebt.

Actiecodes:
SWEETSWEATSEDA voor Seda 
SWEETSWEATITEKE voor Iteke 

Neem deze code letterlijk over (incl. hoofdletters) en plaats deze onder actiecode in het betaalscherm en het systeem haalt er direct de € 10,- van af. Geldig t/m as donderdag.

Via de volgende klik kom je direct op de pagina van de sweaters, tops en truien: 
https://www.freshonline.nl/nl/shop/fresh-fashion/top-ladies

--------***--------

Ook nog voor Moederdag loopt tot en met vandaag 24.00 u de actie van 15% korting op het allerheerlijkste jersey dekbedovertrek Princeton. Er wordt flink op besteld. Actie gemist? Lees 'm nog even na via de volgende link: https://www.freshonline.nl/newsletter/0818--------***--------

De actie voor Giro 555 vorige week is een enorm succes geworden! Wij stelden ons jurkje Laila 4 dagen beschikbaar waarbij de volledige opbrengst naar Giro 555 zou gaan. Mooi om te zien dat we er met zo velen iets aan willen doen. We hebben € 1.983,96 kunnen overmaken! Van dit bedrag kan een tent tbv een noodhospitaal gekocht worden. Hoe mooi is dat!We zijn ook genoemd in een Tweet van Giro 555. Hopelijk inspireert dit soort acties ook weer anderen, zodat we een ketting gaan krijgen van mooie initiatieven die dit getroffen land kunnen helpen er weer een beetje bovenop te komen.

Wij hebben hier inmiddels besloten om het jurkje Laila nog door te laten lopen voor deze actie met een bijdrage van € 10,- per verkocht jurkje wat we ook zullen afdragen aan giro 555. Dus als je deze nog niet had gekocht, kijk alsnog, want bij aanschaf draagt jouw aankoop dus bij aan een goed doel! 

Wegens groot succes was Laila in de kleur Kohl zelfs in enkele maten uitverkocht. Deze wordt op korte termijn weer restocked. Wel nu alweer te bestellen.
Voor de actie hebben we dus drie kleuren:
- Kohl
- Chalk Cold Dye
- Caramel Cold Dye
Cold Dye (of vegetable dye) is een bijzonder verfproces waarbij je het effect krijgt van een stoere vintage wassing die wel wat aan suede doet denken (maar dan dier- en milieuvriendelijk want minder water nodig dan een gewoon verfproces). De naden zijn wat bleker, wat typisch is voor deze manier pigmentering.
Gebruik daartoe in het betaalscherm de volgende Actiecode:
FRESHFORNEPAL555
Jij krijgt dan een symbolische korting van € 1,- en wij maken € 10,- over naar giro 555.

Hartelijke groet,
het Fresh! team

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik hier om je af te melden