Ontvang je deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie


Fresh! Home Collection
Fresh HomeFresh FashionFresh outlet


Beste Klant,

Power Pak:

Soepeltjes via het schoolplein (al dan niet op de fiets) naar kantoor en dan ongekreukt door naar die borrel: hoe fix je dat? Een goed begin is een Power-Pak. Een pak waarin je vol vertrouwen een zaal toespreekt, een vergadering leidt of een uitdagend gesprek aangaat om vervolgens net zo makkelijk bij die borrel in te checken.Het materiaal is belangrijk: niet te dun (tekent), maar ook niet te dik (voor optisch extra kilo's waar je misschien wel niet op zit te wachten). Het pak moet goed zitten; dus niet te ruim, want armoedig, maar zeker ook niet te strak. Ook is het belangrijk dat je je er makkelijk in kunt bewegen.

Telly en Tibby:

Met ons Power Pak bestaande uit broek TELLY en jasje TIBBY gaat je dat zeker lukken. Verkrijgbaar in de kleuren Grey (grijs dus) of Indigo (blauw), beide met een stoere Cold Dye washing. Voordeel van deze wassing is ook dat het pak niet snel meer zal krimpen, want voorgewassen op hoge temperatuur.

Draag er een simpel topje onder zoals onze tank-top LOUKE van een zachte ribkatoen met daarbij een mooie shawl WAYNONA of bijvoorbeeld een blouse zoals onze viscose TILL of TIBICA. Korte laarsjes eronder (check: FouDeFoot.nl) en je bent klaar. Werk je in een wat minder corporate omgeving dan zijn hippe sneakers ook helemaal on trend.Heb je 's avonds nog een receptie, borrel, etentje of feestje dan is dit het moment voor die bijzondere hangers in je oren of die mooie ketting. Verwissel de laarsjes voor een paar goede hakken en je bent prachtig evening-proof.

Tip: Neem een hippe tas mee waar je ook nog wat in kwijt kunt (onze SKIP is daar zeer geschikt voor): in ieder geval een klein make-up tasje (met spiegeltje) zodat een glossje instant aangebracht kan worden en een uitgelopen mascara lijntje zo weer opgelapt. Ook handig om in deze tas je sneakertjes te stoppen, zodat je niet hoeft af te haken als er nog een afstandje moet worden overbrugd. 

Succes verzekerd!

fijne dag nog,
Denise
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik hier om je af te melden