Blog

 • All weather Plaid Aberdeen

  4 maart 2018
  Denise Krul

   

  Ik ben een koukleum. Oprecht geloof ik dat ik niet gemaakt ben voor dit klimaat. Afgelopen dagen heb ik in de buurt van de open haard geleefd. En mijn beste vriend was wel onze goeie ouwe, eeuwig trouwe, plaid Aberdeen. Waarom? Omdat ie zo heerlijk warm is (80% lamswol), prachtig mooi gebreid en buitengewoon comfortabel om je heen te draperen valt.

  En nu het weer opeens zo prettig omslaat, de lente dan toch echt in zich komt, gaat ie gewoon mee naar buiten! Want wat is er lekkerder dan met een warm dekentje om je heen te genieten van de eerste zonnestralen?

  Aberdeen is er in twee maten: 150X200 (voor 1 persoon) en 240X200 (voor samen of voor op je bed, want dat past ook!), en in twee kleuren: licht grijs en donker grijs (antraciet).

  Plaid Aberdeen is niet in de SALE geweest, gaat ie ook niet, maar jij als trouwe nieuwsbrieflezer doen we wel een mooie geste: 30% korting op deze fijne vriend met Actiecode:
  18ABERDEEN30

  Neem deze letterlijk over (met Hoofdletters dus) op je bestelpagina onderaan. De actiecode is 3 dagen geldig: tm as dinsdag 6 maart, en niet in combinatie met andere codes.

  Klik hier om direct op de goede pagina van de site te komen voor deze plaids.

  Hartelijke groet,
  Denise
  FRESH!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen