Blog

 • Bier of geen bier; een jurkje voor elk figuurtype!

  16 mei 2014
  Denise Krul

  Wij willen het vandaag graag hebben over onze jurkjes, en dan wel over onze zomerjurkjes...want zomer wordt het, dat zien we nu!

  Er heerst hevige comotie rondom hèt Bavaria jurkje: de Holàndress, want wat blijkt:
  het jurkje is veel te strak en erger nog: het is uitgevoerd in de maten 34 t/m 40. Voor degene die niet in deze krappe matenreeks valt, is er ongetwijfeld nog genoeg elders te verkrijgen, maar niet bij Bavaria... best typisch, niet?
  Bavaria meent anders, de maten 34-40 zouden juist het beste bij het jurkje passen.
  "Die verhoudingen passen bij het design. Gezien we geen stretchstof gebruiken voor het jurkje, is het niet mogelijk één maat voor iedereen te maken. Om het ontwerp in stand te houden moesten we wel voor deze maten kiezen."

  Nu is het zo dat we bij Fresh! wèl stretchstof gebruiken, de zachte jersey stof waar onze Fresh! fans zo van houden. En daarnaast gaan onze maten wel degelijk verder dan maat 40; we hebben sinds afgelopen seizoen zelfs maat 44 (XXL) aan onze matenreeks toegevoegd.  We hebben jurkjes voor de smalle dames zoals de JELENA, JOYCE en JOY.
  Voor de figuurtypen met wat bredere heupen hebben we bijvoorbeeld gathering op de heupen toegepast (JOAN) of een lichte A-lijn aangebracht. Je zal het dan erg goed doen in onze JOAN, JOCELYN, JOSKE, LULU en JEDI.  Ach, WK of niet: een mooi jurkje willen we allemaal, toch?

  Óp de zomer, en óp Holland!
  Shopse!

  Hartelijke groet,
  het Fresh! team
   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen