Blog

 • Black Friday

  24 november 2016
  Denise Krul

  Morgen gaat het weer gebeuren: BLACK FRIDAY met heel veel koopjes in de winkels! In Nederland begint deze trend inmiddels ook aardig populair te worden.

  Het fenomeen is overgewaaid uit the USA als één super-koopjes-dag, de vrijdag na Thanksgivings Day. Oftewel de dag dat het seizoen voor de kerstaankopen gaat beginnen. Sommige winkels gaan al open om 3.00 's nachts en adverteren met meer dan aantrekkelijke kortingen gedurende die dag tot 's avonds laat. Rijen kopers staan dan al te wachten om hun slag te slaan.

  De term 'Black Friday' komt van oorsprong uit Philadelphia en werd in 1965 voor het eerst gebruikt als een verwijzing naar de verkeersdrukte omdat het dan zwart ziet van de auto's op weg naar het centrum.

  Via de volgende link kom je op onze Shop Finder om te checken waar jij FRESH! bij jou in de buurt kunt shoppen: Klik hier!

   

   

  Ben je te druk op BLACK FRIDAY om de winkels af te struinen shop dan bij ons Online met een shoptegoed van € 20,- op de gehele collectie!

  Dit shoptegoed kun je inzetten voor FRESH! Fashion items uit het huidige seizoen, de FRESH! Home Collection, de FRESH! Limited Collection maar ook zelfs op de Outletpagina voor super-sale-items.

  Actiecode: BLACKFRIDAY20

  Let op: Deze korting is geldig vanaf NU tot uiterlijk 25/11/16 om 24.00 's nachts!
  Maximaal 1 kortingscode per persoon te gebruiken.

   

  Met lieve groet
  Team FRESH!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen