Blog

 • Coco&Cashmere give away actie met Fresh! sjaal

  12 mei 2014
  Laurien Coco and Cashmere

   

   

  2014/05/11

   

   

   

  Outfit & give away (voor de koudere lentedagen)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  Helaas is het bloggen er de laatste tijd (weer) een beetje bij ingeschoten, maar dat maak ik vandaag goed met jullie. Ik geef namelijk deze mooie sjaal van Fresh! weg in een fijn lentekleurtje: peach. De sjaal van mohair is perfect voor regenachtige en koudere lentedagen zoals die van vandaag. Je snapt dat de foto's op een mooiere dag gemaakt zijn. Het leuke aan de Fresh! sjaal is de manier van dragen, dat kan namelijk zoals jij dat wilt. Als sjaal, als omslagdoek of als vest. Check de website voor tips.

  De mooie Fresh! collectie bestaat uit tijdloze items in zachte poederkleuren zoals grijs en pastels, die allemaal met elkaar te combineren zijn. Fresh! staat voor pure materialen van hoogwaardige kwaliteit en Fair Trade. Het mohair van de sjaal komt van geitjes die met liefde geschoren zijn, dus daarover hoeven we ons niet druk te maken.

  Wil je de sjaal winnen? Volg Fresh! en mij dan op Facebook of Instagram en like de foto (delen is meer kans). Volgende week maak ik de winnaar bekend. Good luck!

  Love, Laurien

   

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen