Blog

 • De Fresh! Beanie, een muts met een bijzonder verhaal...

  21 februari 2014
  Denise Krul

   

   

  Een muts met een bijzonder verhaal.

   

  80% van je lichaamswarmte verlies je via je hoofd.

   

  Het is dus zaak om je hoofd warm te houden: daarover zodadelijk meer.

   

  Geer & Goor hebben de ouderen al meer voor het voetlicht geplaatst. Actief spannen zij zich in voor het Nationaal Ouderenfonds. Maar er zijn ook ouderen zelf die zich actief inspannen voor het Nationaal Ouderenfonds. Naast het feit dat het hen uit hun sociaal isolement haalt, vinden ze het prettig om zich nog nuttig te maken, en dat doen ze dan ook. En wij kennen er een paar.

   

  Een clubje oudere dames is voor ons Beanie's aan het breien. Breien is hun passie, en dat kun je goed zien; prachtige mutsjes zijn het, met liefde en aandacht gemaakt. Wij hebben de kleuren uitgezocht dus dat zit ook wel goed. En wij kunnen dit weer verkopen via onze webshop. En dat gaan wij dan ook doen.

   

  En jij kunt bij ons zo'n hip Beanie (helemaal hot) mutsje kopen. De opbrengst gaat volledig terug naar het Nationaal Ouderenfonds. Dus dat geeft een extra fijn gevoel. Zo kunnen leuke uitstapjes worden georganiseerd: een dag naar het strand, een boottocht, een diner in een gezellig restaurant... 

   

  En wij staan binnenkort weer langs het veld onze kids aan te moedigen, met een lekker warm en o-zo-hip mutsje op.

   

  100% van je warmte komt uit je hart.

   

  Warme groet,

  Denise Krul

  Fresh!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen