Blog

 • De Nerd-Bril

  12 februari 2016
  Denise Krul

  Wie had er gedacht dat die grote, oversized bril waar je vroeger verre van wilde blijven, he-le-maal on trend zou worden? Niemand, totdat Alessandro Michele, de nieuwe ontwerper van Gucci, zijn modellen hiermee de catwalk op stuurde.

   

  Sinds deze Italiaan tekent voor de collecties voor Gucci, zien we op de catwalk bewust ‘on-modische’ combies van kledingstukken die als bij toeval bij elkaar gekozen lijken te zijn.

  Denk aan een mix van kuitlange plooirokken, bloesjes met grote strikken of hooggesloten kraagjes, platte loaferschoenen, oma-breisels en vintage handtassen en voeg daar, jawel daar komt ie, een gedateerde bril aan toe… voilá you get the picture.

   

  De college stijl van way back is er niets bij. Het kan allemaal niet gek genoeg. Serieuzer dan serieus, juist om te laten zien dat je het niet al te serieus meent, ben je er nog?

   

  Binnenkort hebben wij een feestje, met als thema 'Hoe heurt het eigenlijk'. Ik ben blij dat mijn dochter aanstonds een training Etiquette gaat volgen op haar middelbare school waar ze ook een boek ter onderbouwing krijgt: ik denk dat ik even in deze vernieuwde versie van Mary Groskamp ten Have duik, zomaar voor de gein, ter inspiratie...

   

  hartelijke groet,

  Denise

  Fresh!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen