Blog

 • De Tas

  24 oktober 2012
  Denise Krul

  De Tas

   

  Ik ben een tassenmens. Waar ik ga, gaat ook mijn Tas. De Tas is bij voorkeur groot, zodat ik er veel in kwijt kan, soms behoorlijk kwijt temidden van een voortdurend aanzwellende hoeveelheid spulletjes die ik er in verzamel.

   

  Mijn Tas moet daarom ook sterk zijn. Naast paspoort, rijbewijs, autopapieren, portemonnee, zakdoekjes, kauwgom en visitekaartjes stop en vergeet ik er ook mijn hockeybitje in, een plastic mesje van toen we gingen picknicken op het strand, notities op de flyer van het filmhuis, een kortingskaart van de ayurvedische massage, een haarspeld, lipgloss, een stempelkaart van de Sushi-afhaal, een meetlint (vakdeformatie) en natuurlijk mijn telefoon.

   

  Die telefoon moet dan ook in een apart vakje zitten, want binnen 4 riedeltjes op te nemen, omdat mijn VM daarna aanschiet ( geen idee hoe ik dat tot 8 riedeltjes kan opvoeren maar voorlopig moet ik dus blind mijn telefoon kunnen grijpen).

   

  Ik snap natuurlijk ook wel dat een te volle tas ergonomisch noch esthetisch verantwoord is. Dat mijn Tas loeisterk is en een brede schouderband heeft, en dus prettiger te dragen is ondanks de overbelasting wil nog niet zeggen dat ik dat dan ook maar moet doen. De IPad die ik er afgelopen vrijdag dan ook nog maar ingestopt had was dan ook echt niet handig. Dat weet ik nu.

   

  Toen ik die bewuste vrijdag te laat van kantoor vertrok voor een uitje met mijn gezin, bleek De Tas te zwaar voor de snelbinders van mijn fiets... resultaat: bij thuiskomst geen Tas meer achterop, geen uitje meer met mijn gezin (dus geen vrienden gemaakt) en last but not least: al mijn zo favoriete en zo zorgvuldig verzamelde items verdwenen!

   

  Het is goed gekomen: mijn kantoorbuurvrouw had op Twitter gelezen: Denise Krul, ik heb je tas gevonden!

  Mijn man en kinderen kijken me sinds gisteren weer aan.

  Gisteren.... de dag dat onze 2 nieuwe spetterende tassen, in hip roze en in chic nearly black, zijn binnengekomen....

   

  Ik kan het niet laten; ga 'm vanmiddag inrichten!

   

  hartelijke groet,

  Denise Krul

  Fresh!

   

  Vind jij deze tas ook helemaal te gek, dan geven we je de kans deze Tas nu (tot 15 november) te bestellen met 10% korting met actiecode:

  TAS2012

  Je kunt dit natuurlijk ook even laten weten aan je gezin, subtiel of uitdrukkelijk, het is tenslotte ook een tópcadeau, voordat je het in de decemberstress acuut weer mocht vergeten ....!

  Je vindt de Tas bij de accessoires https://www.freshonline.nl/nl/shop/fresh-ladies/accessoires

   

  Denise Krul

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen