Blog

 • Fashion Blog no1 van Wilma van Zuilen: najaar 13 trends gespot

  10 oktober 2013
  Wilma Van Zuilen

  Beste [naam],

  Vandaag de eerste Fashion blog van Wilma van Zuilen:  FASHION FALL 13:

  Dit najaar en winter mag en kan eigenlijk alles. De echte ‘fashionista’ kan zich helemaal uitleven.  Maar voor wie wat minder bezig is met mode en door al die kledingrekken de paskamer niet meer bereikt, kan het heel verwarrend zijn.
  Want wat kies je nou? Wat past bij jou, waar voel je je lekker in? En wat kun je nog combineren? Zodat je, zonder dat je je hele maandsalaris spendeert, er wel helemaal ‘2013’ uit ziet.

  Eerst maar eens de trends:
   

  • Oversized, wat je vooral terug ziet in jassen en truien.
  • Tegenstellingen in zowel pasvorm als stof en stijl. Denk aan een grof gebreide trui of lang wollig vest op een kokerrok, of een satijnachtig jurkje met stoere korte motor-laarsjes eventueel met studs.
  • Punk, maar dan wel op een ‘damesachtige’ manier.
  • Ruiten en pied- de -poulle dessin.

  Omdat niets ‘moet’, draag je gewoon alles lekker door én over elkaar. De ene dag een diva, de andere dag een tomboy.  Zelf houd ik van een paar goede basisstukken, zoals een lekker dik grof gebreid vest met een watervalhals jurkje. Fresh! heeft als watervalhalsjurkjes bijvoorbeeld de 'JOAN' uit voorgaande collecties en de 'ILSE' in chocolade bruin; deze gaan heel goed samen met het vest 'VESNA' van Cashmere geitenwol; de mooie kleur chocolade bruin is puur natuur, geen verfstoffen aan te pas gekomen!  De kleur groen, die je dit najaar en winter ziet, kleurt goed bij de tinten grijs, blauw en beige die zo bij Fresh! horen. Met een groene shawl erbij kun je voor niet teveel geld veel combinaties maken.
  De zachte stoffen van Fresh! zorgen voor een vrouwelijke uitstraling en een rustpunt. Doe je er een gekke panty bij dan creëer je weer die tegenstelling.

  Ik denk dat je mij  straks ziet lopen  met  een rokje van Fresh!, een grof gebreid vest, bordeauxrood op mijn lippen .... Of een skinny spijkerbroek met de zachtroze gebreide top Ravina.

  Laat de winter maar komen!

  Succes en groet,
  Wilma van Zuilen

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen