Blog

 • Flavourites Feest

  11 mei 2017
  Denise Krul

  Ken je Flavourites? Dit buitengewoon smaakvolle platvorm voor de allerleukste webshops van Nederland bestaat alweer 10 jaar! En dat wordt gevierd met als hoogtepunt het unieke Flavourites Feest op 20+21 mei 2017 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Een feest vol shoppen, verrassingen, muziek, designers en onvergetelijke momenten!

  Wij zijn al jaren fan van Flavourites, dus natuurlijk is FRESH! daar ook bij!

   

  Ik weet nog goed dat wij 10 jaar geleden door Natascha en Marije werden benaderd voor hun nieuwe concept, Flavourites: een verzamelsite van al hun favoriete webshops bij elkaar. Het klonk zo goed, en de dames waren zo aanstekelijk enthousiast dat wij niet lang hoefden na te denken en graag op hun site vermeld wilden worden als een van de snoepjes van webwinkels. Bijzonder was trouwens ook dat er in die tijd nog niet zo veel Fashion- e/o Lifestyle merken waren met een eigen website. Wij bestonden net 2,5 jaar en waren voorzichtig aan bezig onze Fashion lijn verder uit te bouwen...

  Sinds die tijd is er veel gebeurd. Allebei zijn we enorm gegroeid, volwassener geworden, geprofessionaliseerd, maar de vriendschappelijke band is altijd gebleven. Niet in het minst doordat zowel Flavourites als wij, ondanks de groei altijd de persoonlijke benadering en passie als belangrijke waarden zijn blijven koesteren.
   

  Wat daar ook heel goed in past is het, inmiddels jaarlijks terugkerende, webshop event Flavourites Live. Ik overdrijf niet als ik denk dat dit misschien wel het vrolijkste, hipste en gezelligste shoppingevent voor consumenten is in Nederland (en mogelijk ook daarbuiten). Ook daar waren we vanaf de eerste keer bij. Dit event is ieder jaar in november in de Kromhouthallen in hip en urban Amsterdam. Safe the date alvast voor 24 t/m 26 november. 

  Maar dan nu eerst:

   


   

  Het Flavourites Live FEEST!

  Wanneer: 20 & 21 mei

  Waar: Werkspoorkathedraal Utrecht
  Stand FRESH!: #24 / #25

   

  Wij mogen 10 vrijkaarten weggeven aan trouwe klanten...

  Dus als jij hier ook helemaal enthousiast van wordt; stuur ons een mail via info@freshonline.nl en laat weten dat je graag in aanmerking komt voor een vrijkaartje. Uiterlijk a.s. woensdag laten wij weten wie de gelukkigen zijn. 

  En als jij bij ons op de stand komt (#24 en #25): laat dit bericht op je telefoon aan ons zien (of print 'm uit) en er ligt een leuke goody voor je klaar op de FRESH! stand
   

   

  Lieve groet,
  Denise
   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen