Fresh! op Flavourites Live 2011

Urban, hip, stoer en origineel: dát is Flavourites Live! 2011. De derde editie van dit unieke webshopevent wordt spectaculairder dan ooit. De spiksplinternieuwe evenementenlocatie De Overkant (de voormalige Stork-fabriek) in het creatieve en upcoming Amsterdam-Noord wordt van 18 t/m 20 november omgetoverd in een hippe, frisse en inspirerende Flavourites-fabriek! Hier kun je elke dag van 10.00 - 18.00 uur live webshoppen bij meer dan 150 leuke webshops op het gebied van fashion, interieur, gifts, kids en nog veel meer. Maar Flavourites Live! is meer dan shoppen. Je kunt er ook inspirerende PowerSessies van Vrouw&Passie bijwonen, creatieve workshops volgen, het Etsy.Lab bewonderen en lekker eten en drinken bij hippe eettentjes. Plan een dagje me-time in, neem je vriendinnen mee en kom langs!


De deuren zijn elke dag open van 10.00 - 18.00 uur.

Volg ons op Twitter en we houden je op de hoogte van het allerlaatste nieuws. En breng regelmatig een bezoekje aan deze site, want we zullen 'm regelmatig updaten met het laatste nieuws.


Let op: vanaf nu is het niet meer mogelijk om je kaartje in de voorverkoop te kopen met koring. Je kunt je kaartje(s) aan de deur kopen voor € 12,50 per stuk. Kinderen betalen € 5,-. PowerSessies kosten € 10,-/sessie.


Flavourites Live! is een samenwerking van Flavourites - de leukste webshops en HPR Organisatie. Alleen webshops die een vermelding hebben op Flavourites kunnen deelnemen aan Flavourites Live!.

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen