Blog

 • Fotoshoot op locatie

  12 oktober 2014
  Denise Krul

  Behind the scenes:

   

  Ieder half jaar wordt onze collectie gefotografeerd. Dat is echt mijn moment. Dan lijkt alles samen te komen. De limbo wordt opgezet, lampen en softboxen geplaatst, model wordt ondertussen in de krul gezet en voorzien van een zachte natuurlijke make-up, de collectie wordt klaargestoomd voor een dagje doorschieten, de schoenen staan rustig in een rijtje te wachten tot ze de outfits mogen afmaken en wij rennen wat op en neer om iedereen te voorzien van wat nodig of onnodig blijkt.

   

  Na wat eerste proefopnames kan dan alles van start. Na een dagje flink doorwerken met z'n allen hebben we een kapitaal aan mooie foto's, 2.000 in totaal is niet uitzonderlijk, waar wij een keuze uit gaan maken van wat er op de site mag.

   

  Een buitenshoot is altijd net even anders. Eigenlijk weet je nooit helemaal hoe zo'n dag gat verlopen. Dit niet in de laatste plaats omdat wij vaak voor zo'n shoot op locatie telkens een andere fotograaf kiezen. Dit geeft vaak verrassende resultaten, ook voor ons. Deze keer helemaal bijzonder omdat we nu met drie modellen gingen werken. Stuk voor stuk leuke meiden die alle drie hun port folio ook graag weer wilden boosten. De een met veel meer ervaring dan de ander, maar ook dat maakt het leuk en spannend. De timing was goed, kwam gelukkig net goed uit met de reis van model Stephanie die aansluitend een aantal maanden in Zuid Afrika modellen werk ging doen.

   

  En dan natuurlijk het weer. Daar wij helaas niet in Zuid Afrika schieten, want gaat niet samen met smart budget shoot, hadden wij last van, o wonder, regen. Van de nood een deugd gemaakt; paraplu's blijken het heel leuk op foto's te doen, vooral in zwart wit. 

   

   

   

  's Middags stond de zandverstuiving op de agenda. Met dank aan de doorbrekende zon konden we onze kleine volksverhuizing ten uitvoer brengen. Het had wel iets van een nomadenkamp, een thema dat ook wonderwel aansluit bij onze Spring/Summer 15 collectie, waarvoor we ook al het een en ander hebben kunnen schieten. Maar daarover later meer. Nu eerst Fall/Winter '14!

   

  hartelijke groet,

  Denise

   

   

  Het resultaat mag er zijn, vind ik althans. Met dank aan fotografe Hadewych, styliste Lize, visagiste Petra, modellen Stephanie, Charlotte en Joline.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen