Blog

 • Fresh! for Movember

  1 november 2016
  Denise Krul

   

  Vannacht logeerde ik toevalligerwijs bij mijn ouders. Bij het ontbijt verkondigde mijn vader, in sportkleding, illustratief gebarend wat voor oefeningen hij vandaag allemaal ging uitvoeren op de sportschool. Mijn vader is 90. Wij - en ook hij - beseffen maar al te goed wat voor geluk wij hebben dat hij het al zo lang, zo goed doet. Nooit gedacht, had altijd en overal by far, de oudste vader...

   

  Vandaag start Movember. De maand waarin extra aandacht is voor vroegtijdig overlijden van mannen door o.a. prostaatkanker en teelbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. Dit doet de stichting Movember Foundation door mannen te vragen hun snor te laten staan in de maand november en fondsen te werven voor het goede doel, om zo het 'gezicht van de gezondheid van de man te veranderen'.

   

  Nu hebben wij geen snor, willen wij ook niet, maar we kunnen wel een steentje bijdragen voor dit goede doel. Dusss: als jij deze maand bij ons een dekedovertrek bij ons bestelt via www.freshonline.nl en laat zien dat jij Movember een warm hart toedraagt door ook te vermelden in het opmerkingenveld 'Fresh! for Movember' dan dragen wij € 10,- van de inkomsten van jouw bestelling af aan de Movember Foundation.

   

  Het zou mooi zijn als we met zijn allen de levensverwachting van de man en in goede gezondheid wat weten te verbeteren. Ook leuk voor later, wel zo gezellig...

   

  En mijn vader heeft al 38 jaar een snor...

   

  hartelijke groet,

  Denise Krul

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen