Blog

 • Fresh! goes international!

  8 februari 2012
  Yvette Geerts

  Fresh! goes international!

   

  Onverwacht zat ik het laatste weekend van Januari  in Gent.  Uitgenodigd door Denise om mee te gaan naar de Intirio in Gent, een vakbeurs voor interieurdecoratie en huishoudlinnen.   

  Ik vind elke beurs weer een beleving, dus meegaan met Fresh! naar de beurs in Gent leek me wel wat. Even wat afstemmen thuis….. en de reis kon beginnen.  Na wat ‘hobbels’ onderweg waren Gent en ook de beurs snel gevonden. Lang leve de TomTom! 

  Karien (agent  Fresh! Home collection voor Nederland) en Denise hadden van te voren de styling al besproken, dekbedden en plaids waren in de hoofdrol:  bedden op maken dus.  Een hele klus en ik weet nu wel weer waarom ik nooit zelf mijn bed opmaak.  Gelukkig heeft Karien  daar een heel professionele kijk op. Het resultaat was een hele stoere, mooie presentatie, helemaal Fresh! Rond 19.00 uur waren we tevreden met het resultaat, snel nog wat kussens herschikken en op naar ons hotel.

  Fresh! viel goed in de smaak


  De stand van Fresh! ademde echt de sfeer van Fresh! uit. Puur, stijlvol, heel aansprekend en een goede sfeer. Geen productenparade, maar een beleving!   Zo rondlopend op de beurs zag ik dat niet iedereen ‘het principe’ back to basics nastreeft. Nou houd ik ook wel van wat kleur en word ik daar vaak vrolijk van, maar niet altijd…….

  Kleine en grote successen
  Niet alleen van potentiele klanten kregen we veel complimenten, ook onze ‘concurrenten’ waren zeer positief. “Goede sfeer”, “mooie stijl”, “prachtige kleuren” zijn complimenten die we veel hebben gehoord. Het was duidelijk: de concurrentie hield ons goed in de gaten.  De stand is veel gefotografeerd, het Vakblad Slapen besteedde in de speciale beursuitgave ook aandacht aan Fresh! met een artikel en foto. Helemaal top. En ga je binnenkort naar België? Dan heb je grote kans dat je daar ook Fresh! kunt shoppen.  Twee Belgische agenten hebben Fresh! omarmd.

  Hartelijke groet,
  Yvette

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen