Blog

 • Fresh! op de Modefabriek

  25 juli 2012
  Denise Krul

  Afgelopen zondag was het zo ver: Fresh! stond voor het eerst op de Modefabriek, de modebeurs van Nederland, in de RAI in Amsterdam. Een hoekstand van 10 m2 groot: met een wand die er uit zag als een muur van grote rotsblokken met daarop ons logo, ervoor twee poppen met een aantrekkelijke set, geflankeerd door onze collecties 2012 Fall/Winter en 2013 Spring/Summer.

   

  Als je daar dan staat en alles ziet er top uit (we kregen veel complimenten), zie je niets van de stress die we daar aan voorafgaand hebben gehad om alles op tijd af en mooi te krijgen. Vorige week was ik nog in Portugal om de samples bijna uit de machines te trekken. Ik durfde er niet weg te gaan voordat de dozen klaar stonden om met UPS verstuurd te worden. Maar het is gelukt en het resultaat was er...

   

   

  Buiten de klanten en mogelijk nieuwe klanten die er in onze stand zijn geweest heeft het ons ook veel onverwacht leuke andere contacten gebracht.

   

  Zo kwam er een vrouw bij ons die letterlijk om de hoek van ons kantoor/showroom haar kantoor heeft waar ze personal shoppers opleidt. We hebben inmiddels al een afspraak staan voor een dag dat zij haar cursisten met ons merk in contact kan brengen.

   

  We werden bezocht door een Nederlands/Italiaanse marketeer die zich specialeert in blogsters uit Nederland en Italië. Laten wij nou net op zoek zijn naar leuke blogsters. En, ik verzin het niet, 10 minuten later worden we door twee Italiaanse blogsters uit Amsterdam bezocht (en nee die kende die marketingdame nog niet).

   

  Ook erg leuk: een redacteur van Textilia kwam nog langs; ze kende het merk al, had er ook meerdere artikelen van in haar kast; tja een stukje in de Textilia zou wel fantastisch zijn, zeker nu we ons retailer netwerk aan het uitbreiden zijn.

   

  Met het oog op expansie naar het buitenland was het ook erg mooi dat er concrete belangstelling vanuit Duitsland was. Dus vanaf binnenkort zijn wij ook over die grens te koop. En een Belgische dame was op zoek naar een goede aanvulling van haar merkenpakket. Eén van de merken die zij noemde en waar ze al voor werkt is precies waarvan wij ook altijd zeggen dat we het fijn vinden om naast te worden aangeboden.

   

  Zijn we al een tijdje op zoek naar een mogelijk nieuw model voor onze fotografie, hebben we twee dagen lang naar de Cindy Crawford look alike op de posters van de overburen kunnen kijken; een prachtige dame uit België die nog plezant is om mee te werken ook.

   

  Boedelbakken en achteruitrijden: ik vind het een uitdaging. Maar te midden van de chaos van de afbouw maandag avond mochten wij pal voor de deur parkeren! Toen ik 'm na afloop ging terugbrengen bij de benzinepomp en werd geacht het ding tussen twee soortgenoten in te parkeren kwam er een meisje naar me toe: "mijn vriend wil 't wel voor je doen, hij is chauffeur"

   

  En zo waren er nog meer leuke en onverwachte cadeautjes...

   

  Over cadeautjes gesproken; je weet dat er op dit moment een actie loopt met de bikini's?! Tot 15 augustus (en zo lang de voorraad strekt) krijg je bij een besteding van 130,- euro in onze webshop een bikini LAUT in de kleur Zilver Grijs kado. Graag dan even je broek maat opgeven. En als je die (of een andere) bikini graag wil hebben maar nu even niet aan dat bedrag komt dan kun je met de volgende actiecode 15,- Euro korting krijgen op onze bikini's. Dus van 59,95 voor 44,95

   

  Actiecode: FRESHZOMER12

   

   

  Om het compleet te maken: op onze heerlijk grote en stoere strandlakens MARINA krijg je met deze actiecode ook 15,-  Euro korting.

   

  Wordt het toch nog een mooie zomer...

   

  Geniet ervan!

   

  Denise

  Fresh!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen