Blog

 • FRESH! op Flavourites Live

  18 november 2016
  Denise Krul

  Fresh Collection at Flavourites Live 2016

   

  Urban, hip, stoer en origineel: dát is Flavourites Live! 2016. Dit unieke webshopevent wordt spectaculairder dan ooit. De beproefde evenementenlocatie De Overkant (de voormalige Stork-fabriek) in het creatieve en upcoming Amsterdam-Noord wordt van 18 t/m 20 november omgetoverd in een hippe, frisse en inspirerende Flavourites-fabriek! Hier kun je elke dag van 10.00 - 18.00 uur live webshoppen bij meer dan 150 leuke webshops op het gebied van fashion, interieur, gifts, kids en nog veel meer.

  Maar Flavourites Live! is meer dan shoppen. Bij het papier atelier kun je seciaal voor jou geschreven wish cards laten maken door de beste illustratoren en letterkunstenaars, laat een portret tekenen, of volg een van de vele creatieve workshops zoals cadeaus inpakken of leren keycords maken, of l;aat je hand lezen door de leukste handlezeres van Nederland Joyce, of maak een prachtig uniek product met een hoog Wow! gehalte met de designers van Brainydays...

  En natuurlijk kun je er heerlijk eten en drinken bij de foodtrucks of andere hippe eettentjes.

  Tip: bel meteen nog je vriendinnen op. Plan een dagje us-time in en kom gezellig langs!

   

   

  Informatie voor bezoekers
  De deuren zijn elke dag open van 10.00 - 18.00 uur.

  Volg ons op Facebook en we houden je op de hoogte van het allerlaatste nieuws. En breng regelmatig een bezoekje aan deze site, want we zullen 'm regelmatig updaten met het laatste nieuws.

   

  Wij hebben dit jaar twee stands: een op de vertrouwde plek rechts achterin: #155

  En een speciale koopjes stand op #40

  Let op: Je kunt je kaartje in de voorverkoop kopen met koring. Maar ook kun je kaartje(s) aan de deur kopen voor € 12,50 per stuk. Kinderen betalen € 5,-.

  Klik hier voor meer info.

  hartelijke groet,
  het FRESH! team

   

   

   

   

   

   

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen