Blog

 • Fresh! stopt met kids fashion...

  8 november 2012
  Denise Krul

  Beste [naam],

   

  8 Jaar lang hebben wij met veel overtuiging en plezier kindercollecties ontworpen en laten produceren. De veranderende economische situatie heeft echter ook zijn weerslag gehad op het productieproces.

  Veel producenten worden getroffen door de crisis, wat resulteert in sluitingen van fabrieken in het productieproces waardoor de productiecapaciteit in zijn geheel afneemt. Het einde van dit proces lijkt nog niet in zicht.

   

  Als gevolg hiervan hebben we te maken met steeds langere termijnen zowel voor productie als ook voor het samenstellen van de presentatiecollecties. Vooral wanneer het geen massaproductie maar kleinere collecties betreft met uniekere artikelen. Met onze kindercollecties zagen wij ons hiermee dan ook geconfronteerd de afgelopen tijd.

   

  Tegelijk kregen wij ook te maken met teruglopende verkopen aan onze zakelijke klanten inclusief faillissementen onder hen met alle gevolgen van dien.

   

  Dit alles heeft ons doen besluiten om, althans voorlopig, te stoppen met onze kindercollecties. Het is met pijn in het hart dat we dit besluit hebben genomen, maar we zijn er van overtuigd dat we dit moeten doen om als bedrijf gezond deze lastige tijd door te komen.

   

  We gaan ons concentreren op de onderdelen die bij ons goed lopen en waar we nog steeds in groeien, Fashion voor ladies en Home.

   

  Als trouwe klant willen we je de kans bieden om de artikelen uit onze collectie kinderkleding die we nu gaan uitverkopen in onze Outlet met een extra korting van 15% te bestellen, tot en met aanstaande zondag. Gebruik hiertoe de volgende code in het betaalscherm:

  FRESHKIDS15

   

  We danken jullie zeer voor jullie vertrouwen in ons.

   

  Hartelijke groet,

  Denise Krul

  Fresh!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen