Blog

 • Fresh! To Live: Byebye Christmas

  6 januari 2012
  Carlijn Bekker

  Byebye Christmas

   

  Tijdens de kerst doet iedereen zijn best zijn huis net wat gezelliger en knusser te maken dan normaal: kerststukjes, een kerstboom en een heleboel kaarsjes en lichtjes. Maar nu de kerst voorbij is en zeker na de jaarwisseling zullen al die geweldige sfeermakers echt de deur uit moeten (hoe jammer we dat ook vinden). En wat houd je dan over? Een kil, veel te leeg, ongezellig huis.

   

  Maar zo kun je het nieuwe jaar toch niet ingaan? Daarom speurde ik voor het nieuwe jaar het World Wide Web af op zoek naar de oplossing waardoor ik na de kerst niet meteen in een zwart gat val wanneer de laatste kerstbal is opgeborgen in zijn doosje.

   

  Gelukkig zijn er een heleboel super fijne websites (zoals Fresh!) waar leuke kussentjes, plaids en ander moois voor het interieur te vinden zijn. Want als al die gezelligheid van de kerst weg is, mag je best een leuk extra kussen kopen om je huis weer wat sfeer te geven.

   

  Ook stuitte ik tijdens mijn zoektocht op de website van The Beauty Bakery. Dé website voor handmade verzorgingsproducten en lekkere geurtjes voor in huis. Al snel zat mijn winkelmandje vol en mijn bestelling was precies op tijd in huis, namelijk voordat de kerstversiering (of kitsch- zoals mannen het graag noemen) het veld moest ruimen. En mijn grote lieveling van de bestelling: de Home Scents. Heel gemakkelijk in gebruik en in verschillende geuren verkrijgbaar. De Home Scents haal je uit zijn bakje, leg je op een oliebrandertje en de Scent geeft zo’n 10 uur een heerlijke geur. Ben jij de kerst nog lang niet beu? Dan bestel je de Home Scent Christmas Dreams die je met de dennen, vanille en appelgeur het gevoel geeft dat de kerst nog lang niet over is. Ook zijn er Scents die ervoor zorgen dat je huis ruikt naar een vers gebakken taart, heerlijke cupcakes of het beroemde parfum Chanel No5. Je kan de Scents ook in stukken snijden waardoor je verschillende geuren kan afwisselen.

   

  Zeker weten dat deze speciale geuren wat meer sfeer brengen in je lege huis na de kerst!

   

  Liefs,
  Carlijn

Reacties

 • Anouk

  7 januari 2012

  Pff ik mis de feestdagen nu al. Heel herkenbaar!!

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen