Blog

 • Hearts and Heroes

  22 juni 2013
  Fresh! voor Hearts and Heroes

  Kennen jullie Hearts and Heroes al?

  - Give hope, buy clothes -
  Als kledingdonateur van dit mooie goede doel willen wij hier graag wat aandacht aan besteden op onze Blog
  pagina.  www.heartsandheroes.nl is een webshop met hippe, kwalitatieve, vintage en nieuwe kinderkleding, waarbij de opbrengst voor 100 % naar een goed kinderdoel gaat.
  ... De koper kan hierbij kiezen uit zes goede doelen: CliniClowns, Kika, Warchild, Stop Kindermisbruik, Max Foundation of Metakids.

  Hearts and Heroes Stichting houdt er zelf niets aan over en de lopende kosten worden gedekt door sponsoring en giften.

  Zij zetten zich op deze manier in voor de kinderen op de wereld. Maar ook voor duurzaamheid, door gedragen kleding een tweede kans te geven en de kleding uit winkel & bedrijfsmagazijns 'te redden' en ze te verkopen.

  Heerlijk toch als kinderen vrolijk spelen en genieten met elkaar? Als kinderen zich in gezondheid, veiligheid en vrijheid kunnen uiten? Dat gun je toch alle kinderen? Sommige kinderen hebben domweg pech. Hun gezondheid laat hen in de steek, er is voor hen geen schoon drinkwater of ze wonen in een oorlogsgebied.

  Door kleding te kopen bij Hearts and Heroes draag je bij aan een betere wereld. Want jouw aankoopbedrag gaat voor 100% naar een goed kinderdoel. Lees meer over de goede doelen en bepaal welk kinderdoel jij steunt met je aankoop.

   

  Hearts and Heroes weet de wereld ook een beetje mooier te maken!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen