Blog

 • Interview in ZOOK.nl : Denise Krul

  11 juli 2014
  Elles en Trudy van ZOOK.nl

  Elles en Trudy

  CATEGORIE

  Mode, Damesmode, Accessoires, Woonaccessoires
  Denise Krul is de oprichter en ontwerpster van Fresh! Collection. moeder van twee tieners en getrouwd met Marcel. We spraken Denise over haar lifestyle en modemerk Fresh!

  Hoe ben je erbij gekomen om Fresh! Collection te starten?

  Na mijn studie rechten ben ik begonnen bij een grote bank. Ik miste totaal de creativiteit in mijn vak en had niet het gevoel dat ik enig verschil kon maken. Toen ontstond ergens in mijn achterhoofd mijn droom om ooit een eigen bedrijf te hebben met een eigen lifestyle/modemerk. Ik had echter geen enkele opleiding in die richting. Ik kon wel leuk tekenen en was altijd op zoek naar kledingstukken die ik niet vond en na een jaar of wat ineens in het modebeeld tegen kwam. Ik ben toen via avondopleidingen en deelcertificaten aan een eigen portfolio met ontwerpen voor dekbedovertrekken en ander artwork begonnen, waarvan een deel direct al goed werd verkocht en in productie werd genomen. Vervolgens kwam er iemand naar mij toe die met mij een bedrijf wilde opzetten in bedtextiel. Ik was direct getriggerd, maar wilde ook iets met kleding. We hebben toen samen Fresh! Home Collection opgericht. Vanaf het begin waren we al actief met een website/webshop (toen nog niet heel gebruikelijk voor een merk). Toen mijn compagnon er uit stapte ben ik ook los gegaan op de fashion kant, welke inmiddels is uitgegroeid tot een complete collectie, 2 x per jaar, staan we op de Modefabriek en verkopen we aan bijna 60 winkels onze fashioncollectie, en ook nog aan stuk of 30 onze Home&Living artikelen.

  Fresh collectie online

  Wat maakt jouw lijn bijzonder?

  De bijzondere kleuren, lekkere stoffen, betaalbare prijzen, de subtiele afwerkingen en de pasvorm. Aan al deze onderdelen wordt heel veel aandacht besteed. Over alles wordt heel goed nagedacht met het doel om vrouwen echt mooier te maken. De productie vindt bovendien plaats in Europese fabrieken (veelal in Portugal) waar de arbeidsomstandigheden goed zijn, de milieueisen streng worden nageleefd en eerlijke prijzen worden betaald. De kwaliteit die er vandaan komt is ook erg goed. Portugal heeft een lange traditie en een hele goede naam op gebied van confectie. Dit vertaalt zich in duurzame kwaliteit.

  Fresh online fresh lifestyle van denise krul

  Waar ben je trots op?

  Op mijn team met mensen: enthousiast, proactief, betrokken, een topteam! En vandaag hadden we de collectie voor het volgende voorjaar helemaal uithangen om te presenteren aan onze verkoopagenten en toen was ik ook heel erg trots op deze mooie collectie die we weer gezamenlijk hebben gerealiseerd.

  Waar droom je van?

  Verkoop en bekendheid van Fresh! in minimaal 8 andere landen. 

  Wil je meer lezen over dit mooie label van Denise, of ben je benieuwd naar de collectie, kijk dan op de website: Fresh! online

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen