Blog

 • Introductie Cathelijne Verboeket, blogster voor Fresh! met tips uit de natuur

  15 oktober 2013
  Cathelijne Verboeket-Crul

   

  Lees meer over onze blogster van natuurgeneeskundige tips:

   

  WIE IS: Cathelijne Verboeket-Crul

   

  Woont in: Bussum

  Geboren in: 1970

  Werk: natuurgeneeskundige praktijk

  Passie: op natuurlijke wijze omgaan met voeding, milieu en gezondheid

   

  Als kind groeide ik op in een gezin met ouders die heel bewust leefden, qua voeding, milieu en gezondheid. Mijn moeder wist veel van de geneeskrachtige kruiden die bij ons in de tuin groeiden. Als kind had ik daar niet veel interesse in, maar naarmate ik ouder werd groeide dat. In 2003 startte ik met de studie Natuur- en kruidengeneeskunde en sinds 2013 heb ik een eigen natuurgeneeskundige praktijk in Bussum.  

   

  Het is mijn doel mensen te laten zien en ervaren dat veel (chronische) klachten op een mildere en duurzamere manier te behandelen zijn. En dat er ook binnen de natuurgeneeskunde veel mogelijkheden zijn die bijdragen aan een fitter en gezonder leven. Wat ik vaak hoor én zie is dat mensen zich daardoor ook jonger en mooier voelen.  

   

  Dat wil ik bereiken door veel informatie te geven, in de vorm van blogs, het organiseren van workshops, maar ook met behulp van foldermateriaal en artikelen in bladen. Door mijn ervaringen met mensen te delen hoop ik hen te enthousiasmeren om op een, voor hen, nieuwe manier met hun gezondheid om te gaan.

   

  Ik word geïnspireerd door mensen die hun eigen weg gaan en zich niet laten belemmeren door ‘mitsen en maren’. Mensen die denken in mogelijkheden en kansen waardoor zij juist iets anders of bijzonders neer zetten.

   

  Mijn levensmotto: alles wat je aandacht geeft groeit. Ook aandacht voor jezelf, als individu.

   

  Voor meer informatie kijk op www.natuurgeneeskunde.info

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen