Blog

 • Introductie Wilma van Zuilen, Fashion blogster voor Fresh!

  10 oktober 2013
  Wilma Van Zuilen

   

   

  Wilma van Zuilen

  Woont in: Bussum

  Geboren in: 1962

  Beroep: mode styliste

  Passie: mode

   

  Ik ben altijd bezig met mode, al vanaf mijn vierde. Bezig met stukjes stof, draadjes en het verzinnen van de meest creatieve dingen. Ik vermaakte kledingstukken, gebruikte daarvoor grote jassen en truien van mijn vader die ik insnoerde met riemen. Mijn vriendinnen op school dachten dat ik heel veel kleding in de kast had hangen. Maar dat leek maar zo, ik combineerde van alles met én door elkaar.

   

  Twee jaar geleden heb ik van mode mijn beroep gemaakt en de opleiding tot styliste afgerond bij Pool styling in Naarden.

   

  Het is mijn doel mensen laten zien dat je met wat ‘ouds’ uit je kledingkast en iets ‘nieuws’ uit de winkel leuke en verrassende combinaties kunt maken.

   

  Voor Fresh! ga ik op zoek naar trends, geef ik tips en vertel ik waar je op kunt letten bij het kopen van kleding. En natuurlijk hoe je de nieuwste collectie van Fresh! kunt combineren met items uit voorgaande collecties en met wat er al in je kledingkast hangt.

   

  Inspiratie haal ik uit samenwerken, ik heb collega’s nodig om goed te kunnen functioneren. Maar ook uit wat ik om mij heen zie, uit kleuren, gekke dingen die ik op straat zie.

   

  Mijn fasionmotto is dat je bij je eigen gevoel en stijl moet blijven. Dat je nooit ‘oude’ kleding moet weggooien, met een beetje creativiteit en een andere blik kun je het goed combineren met nieuwe aankopen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen