Blog

 • Je gaat het pas zien als je het doorhebt

  28 maart 2016
  Denise Krul

  'Voetballen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.' Cruijff bezat naast een groot talent voor voetbal ook de kracht van het woord. Hij heeft een rijk scala aan onvergetelijke uitspraken nagelaten. Maar deze vind ik misschien nog wel de mooiste. Het staat voor eenvoud als kenmerk van het ware. En dat geldt voor veel zaken.

  Wat mij betreft gaat dat net zo goed op voor mode. Het is niet zo moeilijk om een jurkje met veel toeters en bellen te ontwerpen. Waar het uiteindelijk om gaat is de essentie, het durven weglaten. Dan komt het aan op de juiste belijning, de mooie stof, de goede kleur. Een jurkje dat in al haar eenvoud flatteert, de vrouw die het draagt werkelijk mooier maakt, daar ligt voor mij ook de grote uitdaging. Ik word er blij van als ik kleding ontwerp die echt iets doet voor een vrouw. 'Kleding ontwerpen is simpel, maar het moeilijkste wat er is is simpel ontwerpen'.

   

  Dank Johan, voor al het moois dat je hebt neergezet, en de inspiratie die je aan velen hebt gegeven.

   

  Warme groet,

  Denise

  Fresh!
   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen