Blog

 • Kom naar het LINDA. Festival! Fresh! staat er ook

  12 mei 2016
  Denise Krul


  Gymmen met Arie Boomsma, dansen met Alie B en Miss Montreal, een bezoekje aan de Botox bar, het kan allemaal bij het LINDA. Festival.

  LINDA. Festival is het eerste festival van de makers van LINDA. speciaal voor de allerleukste vrouwen van Nederland. En daar hoor jij toch ook bij, nietwaar?!

  Het is een uniek evenement waar het merk LINDA. tot leven komt. Je kunt er genieten van muziek, lekker eten en drinken, allerlei beautybehandelingen ondergaan, shoppen, theatervoorstellingen bezoeken en diverse hysterische (hun woorden ;-) workshops volgen.  Het Festival staat in het teken van Beleven, Ervaren, Ontmoeten, Shoppen. Op het buitenterrein staat de mainstage, de kofferbaksale, allerlei foodtrucks, terrasjes, gymmen met Arie en jeu de boules. Daarnaast zijn er diverse binnen activiteiten, zoals de Beutywasstraat, de LINDA. markt, het LINDA. café, het LINDA. theater, het LINDA. lab, de LINDA. kookstudio, de L'HOMO bar en de LINDA. favourites supermarkt.

  Het LINDA. festival vindt plaats op het Hembrug terrein in Zaandam.

  FRESH! is er ook, stand 28! We hebben leuke beursaanbiedingen voor je en een mooie goody voor onze trouwe FRESH! klanten.  Dus bel je BFF, bestel jullie tickets (tot 13/5 of koop een ticket aan de deur), of win er één via onze Fresh! Facebook pagina en op gierende banden naar Zaandam!

  CU @ LINDA. Festival
  hartelijke groet,
  Denise
   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen