Blog

 • Last van Paraskevidekatriafobie? Vrijdag de 13e wordt nu jouw geluksdag!

  13 april 2018
  Denise Krul

   

  Er was eens een prinses. Een prachtige prinses. Ze hield, zoals de meeste prinsessen, van mooie kleren. Fleurige jurkjes, kekke rokjes, hippe broeken, vrouwelijke tops, zachte katoenen vesten, het stond haar allemaal geweldig. Ze vond het alleen een beetje lastig om te kiezen wat ze het allermooiste vond.

  Oh en dan was er nog een dingetje wat ze lastig vond: ze leed een beetje aan paraskevidekatriafobie. Vrijdag de 13e was tenslotte de dag waarover alle toverknollen uit de omgeving hun vloek hadden uitgesproken, alle heksen bij elkaar kwamen vergezeld van een groepje zwarte katten en er de raarste dingen konden gebeuren.

  Maar toen kwam er een goede fee met een wel heel fijn bericht...

  De fee fluisterde de prinses in haar oor dat zij voor alles wat ze op Vrijdag de 13e shopte op de website van Fresh! een tovercode zou gaan ontvangen ter waarde van de helft van dat op vrijdag de 13e bestede bedrag. Met die tovercode mocht zij daarna nog een keer gaan shoppen in de Outlet van Fresh!, waarbij ze als ze die code in zou zetten dat bedrag cadeau zou krijgen. 

  De fortuinlijke prinses kon haar oren niet geloven. Ze vroeg of de goede fee het daarom nog wilde verduidelijken met een rekenvoorbeeld.

  Dat voorbeeld luidde als volgt:

  "Stel je koopt op vrijdag de 13e het Cupro jurkje Theodora voor €149,90. Dan ontvang jij binnen 3 dagen van Fresh! een mailtje met daarin een persoonlijke tovercode ter waarde van €74,95 voor de Fresh! Outlet *)
  Als je dan daarna (binnen 3 maanden) in de Outlet bijvoorbeeld fake leather jurkje Halia (in de Outlet voor €69,-) uitzoekt en je vult je ontvangen tovercode in dan krijg je deze volledig cadeau **)
  Kies je bijvoorbeeld voor vest Fabia (in de Outlet voor €89,-) dan hoef je alleen maar €14,05 bij te betalen."


  Onnodig om te zeggen dat de prinses uitzinnig van geluk was! Ze ging het goede neiuws ook meteen vertellen aan al haar prinsessen-vriendinnen. En zo werd vrijdag de 13e toch nog een geluksdag...

  Fijne dag!
  Denise Krul

   

  Voor alle duidelijkheid:
  *) Deze tovercode is na ontvangst 3 maanden geldig en niet inwisselbaar voor geld. In geval je het oorspronkelijk gekochte item retour stuurt dan vervalt natuurlijk ook de waarde van deze tovercode: dit even voor alle duidelijkheid.
  **) De ontvangen code is 1X geldig. Wanneer het bedrag niet in één keer volledig wordt benut dan kunnen we geen geld terug geven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen