Hoe vallen de maten bij Fresh! Collection?

We krijgen nogal eens de vraag hoe onze maten vallen. Daarom geven we je nog even duidelijk aan hoe onze maten zich verhouden in onze maattabel.


We besteden altijd erg veel zorg aan het verkrijgen van een goede pasvorm. Deze is uiteraard afgestemd op een soort van 'gemiddelde' vrouw. Wij snappen natuurlijk ook wel dat die gemiddelde vrouw niet zo veel voor komt, dus daarom is het belangrijk dat je je eigen maten goed opmeet en dan kijkt in de tabel welke dan (afhankelijk van het kledingstuk) daar het dichtste bij in de buurt komt.Laat voor de maat van keuze van het kledingstuk de belangrijkste maat uit de tabel bepalend zijn. Grotere afwijkingen geven wij zoveel mogelijk aan bij de betreffende produktomschrijving op de site. Onze modellen op de site zijn 1.75-1.78 lang en dragen maat 36.

Voor de lengte van jurkjes, rokjes of broeken gaan wij uit van een gemiddelde lichaams-lengte van 1,70 met een standaard marge van 5 cm voor maat M. In de lengte laten wij slechts 1 cm verschil maken per maat, omdat wij zien dat maatvoering vooral door de breedte en niet zozeer door de lengte wordt bepaald. Bovendien kunnen de meeste van onze stoffen gemakkelijk korter worden gemaakt daar de jersey katoen bijvoorbeeld niet rafelt.

Wanneer een binnenbeenlengte van belang is dan geven we dat vaak in de tekst op de productpagina weer.

Confectiematen

 

Voor de meeste artikelen hanteren wij confectiematen: 34 / 36 / 38 / 40 / 42 / 44. Waarbij het volgende kan worden aangehouden:

 

  • S komt ongeveer overeen met maat 36
  • M komt ongeveer overeen met maat 38
  • L komt ongeveer overeen met maat 40
  • XL komt ongeveer overeen met maat 42/44

 

Bij alle artikelen staat bovendien onder het vraagteken een uitklapmenutje met maattabellen ter indicatie aangegeven.

 

We hopen je hiermee wat houvast bij het online shoppen op www.freshonline.nl te bieden en het allemaal nog aantrekkelijker te maken om bij Fresh! online te shoppen.
 

Meer lezen? Klik op Fresh/Maattabel

 

Voor specifieke vragen kun je ons altijd mailen.

 

Veel shop plezier toegewenst!

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen