Blog

 • Modefabriek!

  13 juli 2014
  Denise Krul

  Inspiratie:

  In november was ik in Marrakech. Een yoga retreat om even eea los te laten, om ook weer open te kunnen staan voor nieuwe inspiratie. En dat is gelukt! Het prachtige kleurenpallet van de warme terra tinten en poederachtige zandkleuren, de kruiden in de Souks, de felle mintgroene ijzeren deuren in de stad; ik zag het thema al helemaal voor me...
   

  Collectie ontwikkeling:

  Via schetsen van de items, het (inmiddels laten) uitwerken van mijn schetsen in practische werktekeningen, keuren van labdips (kleurstalen) gemaakt door de wasserijen, proto's laten vervaardigen door de ateliers, comments, maattabellen, nog meer proto's en nog meer comments, zijn dan nu zo goed als alle - mamamia wat een deadlinestress, vorige week zelf maar naar Portugal gegaan om ze op te halen - de Samples klaar voor de Modefabriek! De komende twee dagen gaan wij onze nieuwste collectie, Spring Summer '15, presenteren aan onze retailklanten (en wellicht ook nieuwe winkels) en pers.
   

  En dan is de Collectie Fresh! Spring Summer 2015 af:

  Het is altijd spannend, benieuwd hoe ze het gaan vinden, maar hier kunnen we goed mee voor de dag  komen; want wat is het allemaal weer prachtig geworden! Je hebt een beeld in je hoofd, daar begint het allemaal mee, maar het is toch altijd zo bijzonder om dan alles uiteindelijk verwezenlijkt te zien in concrete artikelen, een kledingstuk waar je naar kunt kijken, wat je kunt voelen, passen, en dat als je het aantrekt iets met je doet; magisch bijna...
   

  Fresh! op de Modefabriek:

  Het was even doorbuffelen, Eppie onze trouwe standbouwer, Claudia en ik, bijna vloeibaar geworden in de hitte van de RAI, waar het glazen dak met de warme zon als een soort kas werkt. Vanaf zo dadelijk gaat de airco aan en is het ongetwijfeld heerlijk toeven voor de gasten van de Modefabriek, die zich weer kunnen laten verrassen, inspireren en verleiden door al het moois wat er weer is gemaakt en wordt gepresenteerd, zowel qua collecties als qua standbouw. Want een ding is zeker: wat een creativiteit hebben we in Nederland, mode is en blijft toch echt een mooi expressie middel.  Ik heb er zin in, ik hoop dat het een goede beurs wordt, voor iedereen! We gaan er voor!

  hartelijke groet,
  Denise Krul
  Fresh!

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen