Blog

 • November, maand van Flavourites Live...

  12 november 2017
  Denise Krul

   

  Flavourites Live, shopping experience and more...

   

  November is traditiegetrouw - na 8X mag je hier gerust van spreken - de maand van Flavourites Live. Als je het kent hoef ik je niets uit te leggen. Nog nooit geweest? Dan heb je echt wat gemist durf ik wel te stellen.

  Drie dagen lang wordt de voormalige Storkfabriek, de Kromhouthal (ja die überhippe locatie aan het IJ) omgetoverd tot een zinderende plek voor een originele shopping experience en meer, veel meer...

  Mode, Interieur, Kids, Travel, Lifestyle, Food, het komt allemaal aan bod. Het is een ware belevenis. Inspirerend, creatief en gezellig. Het is ook je kans om de designers achter de merken en de webshops te ontmoeten. En vooral errug handig als de shopperette voor de feestdagen.

  Flavourites Live staat voor Live shoppen, workshops volgen en inspiratie opdoen bij de leukste webshops van Nederland bij elkaar gebracht door Natascha en Marije van Flavourites.nl!

  Voor wie? Hippe vrouwen (98% van de bezoekers is namelijk vrouw), geïnteresseerd in mooie en unieke producten en gewoon écht op zoek naar mooi spul om te shoppen.

   

   

  Fresh! @ FlavouritesLive: en nóg een reden om te gaan...

   

  Niet alleen staan wij er met onze complete FRESH! collectie. Ook kun je bij ons op de stand met aantrekkelijke kortingen shoppen, waarbij je zelf op ludieke wijze je korting nog kunt verhogen. Hoe? Dat houden we nog even als verrassing...


  Daarnaast hebben we tijdens de beurs een aantrekkelijke winactie waarbij je deze royale gebreide Stola Manda kunt winnen!!!

  Klik hier voor de productpagina van Stola Manda!

   

   

  Gratis toegangskaartje?

   

  Tip:
  App meteen je besties en plan een gezellige dag samen op stap. Want Flavourites Live staat garant voor quality time +!

  Noteer 24 -26 november in je agenda en bestel vooraf online kaartjes met korting; http://www.flavouriteslive.nl/ 

  óf

  Maak kans op een gratis toegangskaartje via Fresh!: wij hebben er 10 om weg te geven!
  De eerste 10 webshop bestellingen krijgen een kaartje van ons cadeau (1 per bestelling per persoon dus). Vermeld daartoe in het opmerkingenveld van je bestelling:
  Fresh@Flavourites

  Data:
  24 - 25 - 26 november. Iedere dag van 10-18.00 uur

  Locatie:
  Kromhouthal
  Gedempt Hamerkanaal 231
  1021 KP Amsterdam-Noord

  Gratis parkeren, maar ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, waarbij het pontje vanaf Amsterdam CS een aanrader is.

  CU @FlavouritesLive!

  warme groet,
  Denise

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen