Blog

  • Oh wat een jaar...

    31 december 2017
    Denise Krul

     

    Linda zei het al, het was een Bizar jaar. Ja Bizar met een hoofdletter. Privé begon het jaar met ons plafond dat op de rand van 2017 met veel kabaal naar beneden stortte na een lekkage waarvan de oorsprong aanvankelijk volstrekt onduidelijk was. Met de oliebollen onder onze arm zijn we noodgedwongen naar een andere locatie gegaan om ons Oud en Nieuw 16-17 feestje te vieren. Langzaam maar zeker is vrijwel het hele plafond naar beneden gekomen. Opmerkelijk trouwens hoe zelfs een open plafond na enige tijd gewoon wordt. Het had, vrij geassocieerd, wel iets industrieels. Dat dan weer wel.

     

    In de zomer werd onze zoon 16 en onze dochter 18. Achttien! Dat hebben we, geholpen door de tropische temperatuur tot diep in de nacht, gevierd met een fantastisch tuinfeest. Om meerdere redenen waren we blij dat wij thuis waren. We hebben die avond weer veel geleerd over jeugd en alcohol, over ongenode gasten en hoe daar mee om te gaan. Het was toch gisteren dat ze in een oranje jurkje met haar broodtrommeltje en een bekertje limo in haar rugzakje klaarstond voor de eerste schooldag? En nu is ze met één been het huis uit. Met dank aan haar ambitieuze overstap van schoolniveau heb ik haar nog 2 jaartjes langer thuis. Maar komend jaar zullen we er toch aan moeten geloven...

     

    Mijn puberzoon was echt een puberzoon. Voor ouders met puberzonen hoef ik hier niets aan toe te voegen, die begrijpen waarschijnlijk onmiddelijk wat ik bedoel. Ouders die geen puberzonen hebben hoef ik ook niets te vertellen want die begrijpen waarschijnlijk toch niet wat ik bedoel.

     

    Verder hebben we nog gekampt met serieuze ziekte in de familie. Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht. En het heeft mij ook weer eens heel bewust gemaakt van hoe belangrijk verbondenheid is, een hecht gezin, een warme familie en een trouwe vriendenkring. Want samen kun je zoveel meer dan alleen. Ik heb ook weer stilgestaan bij de waarden die voor mij gelden, de dingen waar ik blij van word, geïnspireerd van raak. Het zijn ook deze dingen waar ik het voor doe, waar het om gaat voor mij.

     

    En dan zakelijk. Daar begon het met een van onze leveranciers die te laat ging leveren. What's new zul je zeggen, in fashion moet je immers over stalen zenuwen beschikken en ijswater door je aderen hebben stromen. De stof voor een belangrijk programma bleek lastiger te produceren dan aanvankelijk gedacht. Of het oké was als we dit thema zouden laten vervallen? Nou, 6 stijlen, wat dacht je zelf? Het is uiteindelijk opgelost - wonderlijk hoeveel er dan toch weer mogelijk blijkt te zijn - maar je zou er behoorlijk nerveus van kunnen worden. Overigens zijn we wel op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. En die hebben we gevonden, en wat voor een, wat een zegen.

     

    En dan hebben we het verder niet nog over een stof waarvan enkele rollen met messneden bleken doorklieft, een kleur die afweek van de goedgekeurde samples, een stapel monsters die daags voor kerst binnenkwam om nog even door te passen...

     

    Afgelopen jaar ook twee personeelswisselingen achter de rug. Met als gunstige resultaat trouwens wel dat we weer een top-team hebben. Een team dat dagelijks voor jou en FRESH! klaarstaat. We zullen komend jaar eens werk gaan maken van een fotogalerij op de site met onze teamleden met wat achtergrond. Dan hebben jullie ook wat beeld bij ons.

     

    Jullie betrokkenheid is ook geweldig! Heel fijn dat jullie massaal gehoor gegeven hebben aan onze eerdere nieuwsbrief oproep om onze site te beoordelen met tips & tricks, zie deze link voor meer hierover. Het bewijst maar weer hoe veel je van anderen kunt leren en - ik zeg het nog maar eens - hoe belangrijk verbondenheid is.

     

    Ondanks alles hebben we een flinke groeispurt doorgemaakt met een fantastische mijlpaal als resultaat! Dit hebben we mede aan jullie te danken. Ik wil jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons.

     

    De collectie voor Autumn/Winter 18-19 is inmiddels al zo goed als klaar, op de Modefabriek eind januari zullen we deze presenteren en beginnen wij ondertussen alweer aan Spring 19. Ik heb me voorgenomen jullie meer deelgenoot te maken van de genietmomenten. Ik zal jullie dan ook binnenkort met veel plezier én trots, de nieuwe Spring / Summer 18 collectie laten zien. Ik zal vast een tipje van de sluier oplichten: kleur... Je gaat meer kleur zien binnen de collectie dan je van ons gewend bent. En toch zal het onmiskenbaar Fresh! zijn.

     

    Nieuwsgierig? Blijf ons volgen... Ik hoop over een jaar te kunnen zeggen dat we weer een stap hebben gemaakt, samen. En dan graag wat minder Bizar allemaal.

     

    Ik wens jou en je dierbaren een prachtig jaar waarin je mooiste wensen zullen worden vervuld en het beste naar je toe mag komen.

     

    Lieve groet,

    Denise

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen