Blog

 • Opbouw stand landgoedfair Appelparade

  6 juni 2014
  Denise Krul

   

  Ik ben helemaal gelukkig met onze tent: de enige witte op het terrein, valt daardoor op en onze kleuren komen er mooi bij uit. Een hippig geval waar ik een moord voor zou doen om deze in de achtertuin te planten. Maar ik vrees dt mijn lief daar andere gedachten over heeft. Ik ben wel in goed gezelschap want deze unit blijkt al meerdere malen in de VT Wonen te hebben gestaan. We gaan onze stand opbouwen op het landgoed de Olmenhorst voor de Appelparade.

   

  De beurs zelf heeft een ware gedaanteverandering ondergaan. Op het terrein staan legertenten waar hippe en originele spullen worden verkocht. Ik heb al super coole sandaaltjes op houten zooltjes gezien die ik maandag hoop te scoren, als Wilma (die er zondag staat voor ons met Colinda) ze niet net heeft weggekaapt, ik ben bang dat ze haar ook heel erg cool staan.

   

  Na een paar uurtjes girlpower is de paknbak uitgeladen, heeft alles een plek en rijd ik uiterst voldaan het terrein af, langs een gezellige loungehoek met zitzakken en een DJ. Het wordt hier echt hartstikke leuk! En dan het weer: alleen maar zon én warm. Het was een last minute beslissing maar ik ben blij dat we er toch zijn gaan staan.

   

  Hoe anders vorig jaar: Colinda en ik hebben er nog hard om moeten lachen: het regende pijpenstelen, mijn Jeep kwam maar ternauwernood los uit de modder, de warme poncho's waren niet aan te slepen en onze stand was buitengewoon in trek, al was het maar vanwege de twee kacheltjes. Maar desondanks (of dankzij dat) hebben we een goede beurs gehad. Maar, eerlijk is eerlijk, dit is veel leuker!

   

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen