Blog

 • Opbouw Olmenhorst Voorjaarsfair

  17 mei 2013
  Denise Krul

  Over een paar minuten gaat onze collega Colinda van start op de Olmenhorstfair in Lisserbroek.

  Al jaren staan wij hier met veel plezier; een prachtig landgoed met een evenzo prachtige boomgaard, pagogententjes maken het tot een sfeervolle ambiance waar men graag in het Pinksterweekend naar toe komt.

  Gistermorgen in alle vroegte naar de Shell om een boedelbak aan te koppelen, zodat we ons steigerhouten kastje, bankje, ladder met plaids, paspoppen, 100 Fresh! tassen, rekken, kledinghoezen, beddengoed, zeildoeken en allerlei kantoorgerei in konden laden.

  Waar vorig jaar nog de mussen van het dak vielen en we genoodzaakt waren onderweg nog snel een ijsje te halen, gingen we nu in de regen op pad.

  Verkeerde route, open brug en wegversperrende auto op het terrein maakte dat we onmogelijk op tijd weer in Naarden zouden zijn, maar na regen komt gelukkig zonneschijn: een sterkte helpende hand van de buurman voor het loodzware kastje, onze geroutineerde samenwerking in het snel opzetten van al het moois en voilà:

  Daar staat Fresh!  

   

  Ik spring nu in de auto om Colinda die helpende hand te bieden waar we zelf gister zo blij mee waren... :-)

   

   

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen