Blog

 • Over Appels, Peren, Bananen en andere figuren...

  30 augustus 2017
  Denise Krul

   

  Niets zo aantrekkelijk als een gezonde portie zelfvertrouwen. Laat zien dat je blij bent met wie je bent en hoe je eruit ziet. Het geheim? Je eigen figuurtype kennen en de do's and don'ts die daar bij passen uitvoeren. 

  In feite zijn er enkele basis figuurtypen te onderscheiden; de appel, de peer, de zandloper en de banaan. Ik heb dit niet verzonnen en het is zeker niet zo dat je daarbinnen niet nog weer verder kunt differentiëren, maar als uitgangspunt werkt dit uitstekend. 
    

  Maar hoe weet je nu welke lichaamsvorm jij eigenlijk hebt?


  Trek een zwarte legging of panty aan en een strakke zwarte top, liefst met mouwen. Daarmee ga je voor de spiegel staan en probeer je objectief naar je eigen spiegelbeeld te kijken. Geef nu eerlijk antwoord op de volgende vragen:

  Heb je een duidelijke taille?

  Is het antwoord JA? Dan ben je óf een Zandloper óf een Peer.

  Is het antwoord NEE? Dan ben je waarschijnlijk een Appel of een Banaan.
   

  Zandloper:

  Dit figuurtype wordt dan ook wel X- of 8-vorm genoemd. Als zandloper ben je gezegend met een sexy figuur, want volle borsten, smalle taille en stevige billen en heupen. Klinkt als ideaal zolang je maar een paar basic rules in acht neemt.
    
  Appel
  Als Appelfiguur, ook wel bekend als O-figuur, heb je vaak slanke benen en een (klein) buikje. Je heupen zijn relatief smal en je taille is minder goed zichtbaar. Met wat handige tips kun jij het accent op je waarschijnlijk mooie benen leggen. 
   
  Peer
  In verhouding tot de rest van je lichaam heb je wat bredere heupen en bovenbenen. Van boven, bij je schouders en borsten ben je wat smaller, net als in je taille. Met de juiste aandacht op de juiste plekken laat jij een prachtig vrouwelijk figuur zien!
   
  Banaan
  Lange benen, smalle heupen middelgrote borsten en geen duidelijk buikje? Dan heb je een recht, wat atletisch figuurtype, ook wel omschreven als Pilaar of Banaan. Je hebt een figuur waar je heel makkelijk alle kanten mee op kunt. En met wat slimme trucjes creëer jij ook een vrouwelijke look.

  De volgende stap is om te weten wat voor jou de tricks and trucs zijn om het mooiste in je naar boven te halen. Via de volgende link kom je op onze pagina die je de do's and don'ts vertelt die bij jouw figuurtype horen. Shop by Shape.

  Wij hebben op onze site een handige filter die jou helpt om te shoppen op basis van jouw figuurtype. 

  Klik op DEZE LINK kom je bij onze jurkjes terecht en kun in de linker kolom -door een vinkje te zetten- een keuze maken uit de figuurtypes.

  Hoe handig is dat! Kies het jurkje dat je leuk vindt en kijk welke andere items er bij passen.

  De komende tijd zullen we nog meer schrijven over de verschillende figuurtypen. Leuk dat je ons volgt!


  Lieve groet,
  Denise
  FRESH!

   

  NB: Onze maattabel vind je door op de volgende link te klikken: Maattabel

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen