Over Fresh!

Vrouwelijk, hip en tijdloos:

Wat wij vaak horen is dat onze kleding comfortabel maar ook vrouwelijk is en hip op ingetogen, tijdloze manier. Hoewel de hele lijn onmiskenbaar typisch Fresh! is, kunnen alle items altijd goed gecombineerd worden en zijn voor meerdere gebruiksmomenten op de dag geschikt. En dat is precies wat we willen zijn; een merk met items waarmee of waarin je je goed voelt, die je eigen stijl benadrukken en waar je lang plezier van hebt. Het moet het mooiste in je naar boven halen.

 

Alle kledingstukken van Fresh! kun je eindeloos met elkaar Mixen & Matchen, we maken onze items niet voor één seizoen, we willen dat je het langere tijd kunt dragen en kunt combineren met items uit de huidige collectie maar ook met wat je eerder van ons hebt aangeschaft, of volgend jaar nog gaat aanschaffen zodat je een mooie garderobe op kunt bouwen.

 

Maar we zorgen er wel voor dat we elk seizoen vernieuwing aanbrengen in de collecties, zodat het steeds weer spannend blijft en het fijn is om bij ons terug te komen.

 

 

Way of Living

We hebben inmiddels een brede basis trouwe fans. Fresh! is voor veel vrouwen echt een Way of Living. Pure, zachte stoffen, natuurlijke kleuren, in een frisse, en tijdloze stijl die een ingetogen luxe uitstraalt. Een kleding lijn, waarin je je mooi en happy voelt en interieurartikelen waarmee je je kunt omringen voor een fijne leefomgeving.


Puur en Stijlvol

Voor ons moet Fashion vooral comfortabel, vrouwelijk en stijlvol zijn. Wij doen dat door aandacht te geven aan kleurgebruik, veelal poederachtige kleuren, details, belijning en een goede pasvorm. Ons bedlinnen geeft altijd een fris gevoel en een pure en rijke uitstraling. Met rustige, natuurlijke kleuren,  veel wit in combinatie met kiezel-, taupe- en zandtinten, soms met een bijzonder stiksel of mooie knopen. Onze collecties zijn rustig, uitgebalanceerd, nooit over de top. Zo kun je daar zelf nog aan toevoegen wat je wil, met accessoires die het geheel nog meer eigen maken.

 

 

Met aandacht ontworpen

Wij ontwerpen onze collecties met passie en veel aandacht voor belijning, afwerking, details en pasvorm. We kijken daarbij goed naar wat vrouwen willen en houden rekening met het feit dat niet iedere vrouw hetzelfde figuur heeft.  Voorop staat dat het een vrouw mooier moet maken. Per seizoen werken we met een zorgvuldig gekozen thema, zodanig dat de items zowel binnen dat seizoen als ook over de seizoenen heen met elkaar te combineren zijn.  Mode mag in onze ogen geen wegwerpartikel worden.

 

Natuurlijke grondstoffen

Een groot deel van de collecties Fashion en Bad- & Bedlinnen wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen die op verantwoorde wijze zijn verwerkt. Een bewuste keuze. Het zijn altijd hoogwaardige stoffen die heerlijk comfortabel aanvoelen en een stijlvolle uitstraling hebben. Deze materialen dragen bij aan een comfortabel en luxe gevoel, en ons streven naar maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

 

Leveranciers

Wij werken vooral met Europese fabrieken, voornamelijk in Portugal. Het is een land met een lange traditie in confectie, waar in de goede ateliers met veel zorg en aandacht aan je collecties wordt gewerkt. Ook is het redelijk dichtbij huis dus als er wat is kun je er makkelijk naar toe. Daarnaast is het een land waar de productie van overheidswege aan strenge milieu-eisen moet voldoen en goede arbeidsomstandigheden garandeert. Ik vind dit een prettig gevoel geven. Wij geloven in de kracht van Fair Trade en lange termijn relaties en kiezen onze leveranciers zorgvuldig. Betrouwbaarheid, het leveren van een stabiele, hoogwaardige kwaliteit, goede arbeidsomstandigheden en het gebruik van verantwoorde grondstoffen bepalen dus onze keuze. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (oftewel MVO). Daarnaast proberen we ook de verkoopprijzen redelijk te houden: door deels ook direct aan consumenten te leveren lukt dit.

 

Hoe het begon

In mijn vorige leven werkte ik bij een bank, een interessante baan met goede perspectieven, maar voor mij ontbraken er twee wezenlijke elementen: creativiteit en pure passie. Zo groeide het idee om ooit een eigen lifestyle merk op te zetten.

 

 

Puur en knisperend wit beddengoed. Net zo fris en luxe als in een hotel maar dan gewoon in je eigen huis, dat was in 2004 het uitgangspunt van de oprichters van Fresh! Home Collection. Vanuit diezelfde gedachte ontstond toentertijd Fresh! Fashion; een collectie comfortabele yoga outfits, loungewear, die je na een werkdag lekker thuis kunt dragen. Net als bij het beddengoed gebruikten we daar mooie zachte stoffen voor. Omdat we de kleding eigenlijk te mooi vonden om mee thuis te blijven en we potentie zagen in een fashioncollectie van deze zachte katoenen jerseys hebben we in 2006 een paar jurkjes laten produceren. In die tijd zag je dat nog eigenlijk niet. Maar tot onze grote verrassing waren deze jurkjes meteen al een groot succes.

 

Enthousiast geworden zijn we verder gaan ontwikkelen. Dit resulteerde in een volwaardige fashioncollectie, die inmiddels al jaren een groot aantal Fresh! fans aan zich bindt. Inmiddels zijn we ruim 11 jaar verder. Er is veel gebeurd in de tussentijd. We zijn enorm gegroeid. Naast jurkjes zijn er inmiddels ook comfortabele hippe broeken, colbertjes, jassen en mooie tops. Om de collectie nog interessanter en volwaardiger te maken is deze aangevuld met zachte breisels en bijzondere stoffen plus mooie accessoires. Behalve dat de stoffen zacht zijn is ook kenmerkend dat de kleuren ingetogen en poederachtig zijn.

 

In een interview werd mij onlangs gevraagd waar ik trots op ben. Ik ben heel erg trots op mijn team met mensen: enthousiast, proactief, betrokken, een topteam!

 

Mijn passie is mooie dingen maken, iets moois creëren. Het is dan ook de ultieme beloning als je ontwerpen goed aanslaan. Ik vind het altijd erg leuk om te horen dat het wordt gewaardeerd en vrouwen mijn kledingstukken met veel plezier dragen en zich er mooi in voelen. Daar doe ik het uiteindelijk voor.

 

Beautiful things always find those who love them...


Verkooppunten

Fresh! wordt o.a. verkocht via een select netwerk van retailers. Ook zijn alle artikelen te bestellen via de webshop, vind je ons op diverse beurzen en werken wij regelmatig samen met tal van lifestyle magazines.

 

Maak de wereld een beetje mooier, begin bij jezelf!

 

Denise Krul

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen