Privacy Verklaring FRESH! Collection

 
Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen in ons stelt en wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring proberen te verbeteren. Zo begrijp je duidelijk hoe wij werken.
 
Wij nemen jouw privacy heel serieus en wij nemen daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice via info@freshonline.nl.
 
Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van FRESH! Collection. Wees je ervan bewust dat FRESH! Collection niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. 
 
Welke persoonsgegevens verwerkt FRESH! Collection
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken op het moment dat jij bij ons een bestelling plaatst via de website:
 
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je pro-actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en/of telefonisch
- Bankrekeningnummer
 
De door jou opgegeven persoonsgegevens en/of door ons ontvangen e-mails slaan wij op vanaf het moment dat wij jouw eerste bestelling ontvangen. Op deze wijze is het eenvoudig voor jou om eventuele vervolg bestellingen te plaatsen. Onze bewaartermijn is 7 jaar. 
 
Je bent niet verplicht om ons te voorzien van bovenstaande gegevens, echter indien wij niet beschikken over jouw bovengenoemde informatie kunnen wij niet instaan voor een correcte levering van jouw bestelling..
 
Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens
 
FRESH! Collection verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
 
- Het correct afhandelen van jouw bestelling die je bij ons hebt geplaatst telefonisch of via de website
- Het correct afhandelen van jouw (terug-)betaling 
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of actie e-mails als jij je hiervoor hebt aangemeld
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je tijdig te kunnen informeren over wijzigingen rondom jouw bestelling(en)
- Ook analyseren wij jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 
 
Keuzes voor opname van jou persoonsgegevens
Vanzelfsprekend bieden wij je de mogelijkheid tot het veranderen, gegevensoverdraging/ data portabiliteit of het wissen van alle persoonsgegevens die door jou aan ons zijn verstrekt (ofwel het recht op vergetelheid). Dit verzoek kun je per e-mail aan ons doorgeven waarna wij het door jou opgegeven verzoek of informatie in behandeling zullen nemen. Ons e-mail adres: info@freshonline.nl.
 
Om er zeker van te zijn dat het bovengenoemde e-mail verzoek door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. 
 
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
Je ontvangt van ons nieuwsbrieven wanneer jij je daarvoor hebt aangemeld via de website, schriftelijk via een evenement, via onze social aanmeldlink, of via het aanvinken van de nieuwsbriefoptie binnen het bestelproces indien je een bestelling ons hebt geplaatst. 
Nadat jij je hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief -met daarin altijd leuke acties en fashion tips- kun jij je onderaan iedere nieuwsbrief via een speciale link eenvoudig en per direct uitschrijven. 
 
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website heeft zeker niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@freshonline.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
 
Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonsgegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. 
 
Cookies: Welke cookies plaatst de website van FRESH!
 
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die geplaatst worden door de website van FRESH! op computers, telefoons en tablets van bezoekers. Een cookie bevat identificatiegegevens, waarmee websites je kunnen herkennen, ongeacht welk apparaat je gebruikt.
 
1. FRESH! Collection gebruikt technische (ofwel functionele cookies).
 
Deze cookies mogen wij zonder jouw toestemming plaatsen en zijn niet verbonden aan een profiel over jou. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smart-phone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. 
 
Deze cookies gebruiken wij om:
 
- te onthouden welke producten jij aan je winkelwagen toevoegt 
- te onthouden welke informatie jij invult tijdens het bestel- en afreken proces
- jouw eventuele inlog gegevens op te slaan
- en om er voor te zorgen dat je een pop-up of advertentie niet telkens onnodig te zien krijgt. 
 
2. FRESH! Collection gebruikt analytische cookies van Google Analytics.
 
Deze cookies gebruiken wij om:
 
- het aantal bezoekers van onze website bij te houden
- onze website te optimaliseren waar mogelijk
- en om te kunnen zien hoe je ons hebt gevonden
 
3. FRESH Collection gebruikt Advertentie & Marketing Cookies 
 
Wij maken gebruik van remarketing met Google Analytics in onze online advertenties
 
Enkel na jouw toestemming plaatsen marketing partners van ons zgn. “tracking cookies” op jouw computer, tablet of smart phone. Deze worden gebruikt om te registreren welke pagina’s je bezoekt buiten hun netwerk waardoor jouw surfgedrag in kaart wordt gebracht. Ook wordt vergelijkbare informatie gebruikt van je bezoek aan andere websites welke zij ontvangen van uit hun netwerk. Dit onderzoeksresultaat dient om advertenties van FRESH! af te stemmen op je profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn, en is niet gekoppeld aan jouw persoonlijke informatie zoals naam, adres en e-mailadres. 
 
Wij gebruiken de volgende cookies (voor meer specifieke informatie volg deze link): 
 
Social Media Cookies
Wij hebben buttons op onze website om onze pagina’s zodat jij eenvoudig onze pagina’s of artikelen kunt promoten (“liken” of delen) op jouw eigen sociale netwerken. In ons geval is er sprake van Linked In, Facebook, Twitter, Instagram en Google Plus. Hiervoor worden cookies geplaatst door deze netwerken zelf. FRESH! heeft hier geen invloed op. Als je wil weten hoe deze netwerken met jouw gegevens omgaan zul je hun eigen Privacy Verklaringen moeten goed moeten doorlezen.  
 
Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.
 
Delen van persoonsgegevens met derden
FRESH! verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij delen onze informatie enkel met derden voor een correcte uitvoering van onze (marketing)activiteiten (zoals met ons verzendhuis, LaPosta nieuwsbrief service, verzendhuis en klanten/telefoon service). Met deze bedrijven sluiten wij een verwerkingsovereenkomst af om ons er van te verzekeren dat ook zij dezelfde privacy normen en waarden hanteren als bij FRESH! 
 
Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.
 
Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
 
Heb je een klacht met betrekking tot ons privacy beleid?
Neem dan gerust contact met ons op via info@freshonline.nl We zullen dan onmiddellijk voor een oplossing zorgen. Ook willen wij je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
  
 
 
Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen