Retourneren/Herroeping

Retourneren

Wij willen graag dat jij helemaal tevreden bent met je bestelling. Mocht een via deze website besteld artikel, om wat voor reden dan ook, niet geheel naar jouw zin zijn dan is het natuurlijk mogelijk om je artikel te retourneren. Je hebt een afkoelingsperiode oftewel bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

 

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van degene die het product terugstuurt.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het onderstaande modelformulier.
 
FRESH! Collection vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten (alleen van toepassing in geval van retourneren van de volledige bestelling) door FRESH! Collection in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Tenzij FRESH! Collection aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. FRESH! Collection gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Het retouradres wat je moet gebruiken bij het retourneren van een artikel(en) inclusief de pakbon:
De Nederlandse – Dutch Fashion Support
Tav: Fresh! Collection

Edisonstraat 78 - 6902 PK Zevenaar
 

Om retournering voor jou te vergemakkelijken tref je onder aan deze pagina een voorbeeld tekst aan waarmee je jouw bestelling herroept en kunt retourneren. Het is niet verplicht om dit formulier te gebruiken het is enkel bedoeld als hulpmiddel voor jou. Sowieso vragen we je (een kopie van) de pakbon mee te sturen, in feite hebben we daar al voldoende aan en is het herroepingsformulier in principe niet nodig.

 

Het is zeker geen verplichting maar wij zouden het wel erg op prijs stellen indien je ons wilt laten weten waarom je een artikel(en) aan ons terugzendt. Deze informatie zal ons in de toekomst helpen om onze collectie en service steeds maar weer te blijven verbeteren.

 

Nog vragen?

Mocht je dan ook vragen hebben over de artikelen en/of over een retourzending, neem dan gerust contact op met: Fresh! Collection B.V. | Telefoon 035-6781172 of via e-mail info@freshonline.nl wat betreft informatie over de artikelen, of sacha@freshonline.nl wat betreft retourzendingen.

 

Voorbeeld tekst : herroeping / retourzending

 

Vul per product dit formulier in (of maak zelf een vergelijkbaar formulier) en e-mail of post dit tijdig naar:

Fresh! Collection B.V
e-mail: sacha@freshonline.nl

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

MODELFORMULIER VOOR ONTBINDING / HERROEPING > DOWNLOAD HIER

De download start automatisch. Check uw download directory/map.

 

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt ontbinden / herroepen

 

Aan: FRESH! Collection BV

Edisonstraat 78

6902 PK Zevenaar

sacha@freshonline.nl

 

Ik wil graag mijn bestelling herroepen en retourneer het onderstaande product:   
-

Naam consument:


Adres :

 

Postcode ;

 

Plaats :

 

Land :

 

Telefoon :

 

E-mail adres :

 

Ik heb het product besteld op / ontvangen op (datum):

 

Product omschrijving :

 

Artikel nummer :

 

Reden waarom ik het artikel retourneer:

 

-

 

-

 

Handtekening consument:

(alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

Datum:

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fashion

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen