Blog

 • Shoppen in Amsterdam

  7 juni 2013
  Denise Krul

  Van tijd tot tijd moet er geshopt worden. En laat die tijd nou nu zijn. Trends spotten, inspiratie opdoen, concurrentie in de gaten houden… ons eigen Amsterdam leent zich er prima voor.

   

  En dat de zon nu net uitbundig schijnt is geheel toevallig. En die terrasjes en frozen yogurt waren ook onvermijdelijk. Ik durf zelfs de stelling wel aan dat het lichtelijk riskant kan zijn om niet af en toe een koel drankje te nuttigen, vooral op dit soort dagen.

   

  Per fiets zie je het meest, en beweeg je je beslist het snelst door deze, met dank aan de prachtig gerestylde musea, door touristen herontdekte hoofdstad. En ik ontdek weer originele winkeltjes waar ze vele nutte en ook onnutte maar wel leuke zaken verkopen. Dit past natuurlijk volstrekt niet in mijn shopplan voor vandaag. Maar ik beloof mijzelf dat ik binnenkort weer terug mag komen. Dan is er vast wel weer een nieuwe trend die dringend gespot dient te worden...

   

  It is a tough job, but somebody got to do it.

   

  Geniet van je dag! Denise

   

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Living

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen