Blog

 • Van Easywear tot Urban Chic

  11 augustus 2017
  Denise Krul

   

  Met de Fall/Winter17/18 collectie laten we weer eens zien dat cleane lijnen een tijdloze klasse kunnen uitstralen. Als je niet beter zou weten had je kunnen denken dat FRESH! uit Scandinavië komt. Maar niets is minder waar. Ons lifestyle merk is van Hollandse bodem en heeft als missie vrouwen mooier te maken in kleding die zo lekker draagt als homewear maar te mooi is om mee thuis te blijven.

  Comfortabele stoffen waar je je goed in kunt bewegen zoals de Wolmix met toevoeging van Elastan zorgen voor items die makkelijk draagbaar zijn en voor meerdere gebruiksmomenten geschikt. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat, of naar de supermarkt, het kan allemaal.

  Ook in deze collectie hebben we weer een aantal stuks opgenomen in Cupro, een fijn materiaal dat steeds meer terrein wint. De geweven stoffen hebben allemaal een toevoeging van Elastan wat zorgt voor een prettige bewegingsruimte. Daarnaast een spannende Visgraat welke als jog-stof is verwerkt.

  Als kleuren zien we hier een belangrijke plaats voor Army Green, verschillende Grijs-tinten, Ecru-tonen en Off Black. Aangevuld met warme breisels staat hier een collectie waar je heel hebberig van wordt.

  Effortless beautiful...

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen