Blog

 • What to wear in April? Scottybons

  21 april 2016
  Denise Krul
  How to dress in April?
  De eerste lentedagen hebben we inmiddels achter de rug. Hoewel dat intens genieten is, blijft de maand april een crime als het aankomt op wat je moet aantrekken. In de volle zon heb je het snel te heet, maar trekt er een wolk voor de zon dan sta je te rillen op je benen. Hier delen we graag wat tips met je voor deze gekke april maand.
  Een driekwart broek: De driekwart broek is helemaal van nu en brengt iets meer ‘bloot’ in je outfit zonder dat het te koud wordt. Heb je geen driekwart broek in je kast dan kun je een lange skinny broek ook twee keer omslaan voor hetzelfde effect.
  Laagjes: Het klinkt misschien als een open deur, maar laagjes zijn echt uitkomst in april. Kies voor een vest in plaats van een trui, zodat je die bij warme zon kunt open knopen. En zorg voor een mooi t-shirt eronder, zodat je het vest ook helemaal kunt uittrekken. Een grote sjaal zoals de grote omslagdoek van FRESH! doet het goed wanneer het ’s avonds op het terras wat kouder wordt.
  Dichte schoenen: Ondanks dat we graag al in pumps en elegante sleehakken door de straat zouden willen lopen, kun je het met open schoenen in april nog snel koud krijgen. Houd je voeten warm met dichte korte enkellaarsjes of sneakers. Doordat je voeten warm zijn, kun je er boven juist wat luchtiger gekleed gaan.  
   
  Nog meer tips? Sinds april is de site Scottybons live, een online personal shopping service voor vrouwen. Met Scottybons wordt personal styling en personal shopping gemakkelijk en laagdrempelig. Je vult een online vragenlijst in en op basis daarvan selecteert één van onze stylistes een outfit voor jou, inclusief schoenen, accessoires én een stijladvies op maat. Je laat dit bezorgen waar je maar wilt. Wat je leuk vindt houd je en de rest stuur je kosteloos terug. Worth trying, right?
   
  Start hier de style intake Scottybons helpt je graag aan een nieuwe outfit!

   

  hartelijke groet,

  Scottybons

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Reactie toevoegen

Limited Collection

Inloggen Als u al een account heeft kunt u hieronder inloggen met uw e-mailadres en op de regel daaronder uw wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Inloggen